Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@08:22:19 GMT

تشکیل اتاق بازرگانی ایران و اتریش تا پایان 96

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۵۰۵۲۶

تشکیل اتاق بازرگانی ایران و اتریش تا پایان 96

پول‌نیوز - رئیس اتاق بازرگانی ایران از تشکیل اتاق بازرگانی ایران و اتریش تا پایان سال ۹۶ خبر داد و گفت: دانش فنی و تکنولوژی باید در سرمایه‌گذاری‌های مشترک منتقل شود.

​به گزارش گروه صنعت و بازرگانی پول‌نیوز، غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران طی سخنانی در سمینار مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اتاق اقتصادی فدرال اتریش، حضور نمایندگان پارلمان بخش خصوصی ایران در اتریش را فرصتی کم‌نظیر برای آشنایی با ساختار و فعالیت‌های دو طرف، تبادل آرا و آشنایی با پتانسیل‌های یکدیگر توصیف کرد و گفت: سال آینده برابر با صد و هشتادمین سالگرد روابط دیپلماتیک ایران و اتریش کشور خواهد بود؛ خرسندیم که در این میان علاوه بر ارتباط بین دو ملت و دولت، همکاری اتاق‌های دو کشور نیز سابقه خوبی از خود به‌جا گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی یکی از بهترین تجربه‌ها در روابط تجاری ایران و اتریش را مربوط به سال ۲۰۱۵ هم‌زمان با آغاز روند لغو تحریم‌ها علیه ایران و سفر هیأت ۲۰۰ نفره تجار و بازگانان اتریش به سرپرستی رئیس‌جمهور پیشین این کشور به تهران دانست و گفت: اتریش اولین کشور اروپایی بود که چنین هیأت بزرگی را به ایران اعزام کرد. حضور آقای فیشر، رئیس‌جمهور پیشین اتریش در رأس هیأت مذکور، نیز منحصربه‌فرد بود و انگیزه فراوانی را میان تجار و صاحبان صنایع دو کشور برای توسعه فعالیت‌ها ایجاد کرد. کشورهای دیگر اروپایی نیز پس از این سفر در قالب هیأت های بزرگ و به سرپرستی مقامات عالی سیاسی در ایران حضور یافتند.

رئیس اتاق ایران در ادامه از سفر هیأت ۱۲۰ نفره اتاق ایران به وین طی سال ۲۰۱۶ یاد کرد و گفت: این هیأت یکی از پربارترین هیأت های تجاری ایران بود که در قالب آن ۱۳ قرارداد بین شرکت‌های ایرانی و اتریشی به امضا رسید.

شافعی گفت: از دیگر دستاوردهای این سفر، پیگیری تجار ایرانی برای تشکیل اتاق مشترک ایران و اتریش به منظور توسعه بیشتر روابط تجاری و اقتصادی دو کشور بود. اتاق ایران این موضوع را پیگیری کرده و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، امیدواریم تا پایان سال ۱۳۹۶ این اتاق به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کند.

وی، هدف از حضور هیات ایرانی در اتریش را تبادل تجربیات و اطلاعات مربوط به فعالیت‌های دو اتاق ایران و اتریش و آشنایی بیشتر با حوزه‌های فعالیت یکدیگر عنوان کرد و ادامه داد: در این مذاکرات می‌توان راه‌ها و امکاناتی را در نظر گرفت که در راستای خدمت‌رسانی بهتر به اعضای دو اتاق مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور در ادامه نگاهی به زمینه‌های همکاری دو کشور داشت. بر اساس گفته‌های وی فعالان تجاری و صاحبان صنایع ایرانی نه تنها مایل به تبادل کالا و خدمات هستند، بلکه سرمایه‌گذاری، تولید مشترک و همچنین تبادل دانش فنی را نیز موردتوجه قرار داده‌اند.

به باور شافعی، زمینه‌هایی مانند انرژی‌های نوین، محیط زیست، مدیریت منابع آب، تصفیه فاضلاب و پسماند، کشاورزی ارگانیک، مدیریت شهری و ترافیک، تولیدات دارویی، مواد غذایی، ماشین‌آلات صنعتی، همکاری در زمینه طراحی و ساخت خودرو و قطعات آن و ایجاد و همکاری استارت آپ ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌های تحقیق و توسعه‌ای، از حوزه‌هایی هستند که امکانات و زمینه‌های همکاری شرکت‌های ایرانی و اتریشی در آن‌ها فراهم است.

رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور در ادامه با اشاره به توافقات ماه گذشته میان مقام‌های بانکی ایران و بانک‌های اتریشی گفت: این خبر بسیار خوشحال‌کننده است و امیدواریم بخش خصوصی و شرکت‌های کوچک و متوسط دو کشور به خوبی از این فرصت بهره‌مند شوند.

عضویت ۴۵ هزار فعال اقتصادی در اتاق ایران

در ادامه سمینار مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اتاق اقتصادی فدرال اتریش، دبیر کل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تشریح ساختار، اهداف و موقعیت اتاق در اقتصاد کشور بر ضرورت توسعه روابط اقتصادی ایران و اتریش تاکید کرد.

علیرضا اشرف گفت: امیدوارم با ارائه ساختار اتاق ایران شاهد گسترش همکاری‌های اقتصادی در زمینه‌های مختلف از جمله انتقال فناوری‌های نوین بین بخش خصوصی ایران و اتریش باشیم و فصل نوینی در روابط دو کشور ایجاد شود.

وی اتاق بازرگانی ایران را بزرگترین تشکل بخش خصوصی کشور برشمرد و گفت: اتاق ایران دربرگیرنده ۳۵ اتاق بازرگانی استانی، بیش از ۳۰ شورا و اتاق بازرگانی مشترک، ۱۸۷ انجمن و اتحادیه صنعتی و تولیدی و ۴۵ هزار عضو از شرکت‌های فعال و معتبر سراسر ایران است.

دبیرکل اتاق ایران با برشمردن قدمت تاریخی اتاق ایران، شورای عالی نظارت، هیأت نمایندگان و هیأت رییسه را از ارکان اتاق ایران عنوان کرده و وظایف اتاق ایران و معاونت‌ها و واحدهای مختلف اتاق را تشریح کرد.

اشرف در همایش فهرست وار به تشریح وظایف هیأت نمایندگان، هیأت رییسه، شورای عالی نظارت، معاونت‌های بین الملل، اقتصادی، تشکل‌ها، امورمجلس، خدمات فنی و بازرگانی، امور استانها، مالی و اداری و نیز شورای گفت وگو، اتاق‌ها و شوراهای مشترک بازرگانی و کمیسیون‌های تخصصی پرداخت.

حوزه‌های مستعد همکاری اقتصادی با ایران

پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق ایران، نیز طی سخنانی فرصت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در ایران را معرفی کرد. او گفت: ایران در حوزه‌های متعدد فرصت‌های خوبی برای همکاری و سرمایه‌گذاری دارد؛ گروه اول حوزه‌هایی هستند که روی منابع طبیعی، نفت، گاز و منابع معدنی و صنایع مربوطه مثل پتروشیمی، آهن، فولاد و غیره استوار است.

سلطانی گفت: ایران درزمینهٔ انرژی‌های فسیلی در دنیا رتبه اول جهان را دارد؛ در حوزه مواد معدنی هم جز ۱۰ کشور اول جهان است. او در عین حال تاکید کرد: بخش خصوصی ایران دیگر فقط به اقتصاد نفتی اتکا ندارد و در حوزه‌های غیرنفتی هم فعالیت می‌کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، درباره حوزه دوم سرمایه‌گذاری در ایران گفت: حوزه دوم بر مزیت‌های جغرافیایی ایران استوار است. ایران در چهارراه اتصال آسیا و جنوب آسیا به کشورهای CIS، خاورمیانه و آسیای صغیر و اروپا قرار دارد. ایران به‌تنهایی کشور بزرگ و پهناوری است. حمل‌ونقل زمینی و هوایی و دریایی فرصتی برای سرمایه‌گذاری و توسعه در ایران است که برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی می‌تواند استعداد بالایی داشته باشند.

وی افزود: در حوزه حمل‌ونقل و لجستیک، کریدور شمال جنوب این فرصت را فراهم می‌کند که بازار ایران و بازار ۳۰۰ میلیونی اطراف ایران قابل‌دسترسی شود.

سلطانی ادامه داد: به‌عنوان‌مثال سرمایه‌گذاری در شبکه ریلی می‌تواند در سال‌های آینده بسیار فرصت ساز باشد و زمان و مسافت آسیا به اروپا را کوتاه کند. همچنین در حوزه حمل‌ونقل هوایی که در سه دهه گذشته به‌واسطه تحریم‌ها فرصت رشد و توسعه نداشته در ۱۰ سال آینده شاهد رشد سریع خواهیم بود.

وی درباره حوزه سوم سرمایه‌گذاری تصریح کرد: حوزه سوم بخش‌هایی از اقتصاد ایران هستند که بر مبنای تاریخ فرهنگ و موقعیت آب و هوایی ایران استوارند. ایران با توجه به طبیعت متنوع و سابقه تاریخی‌اش می‌تواند در ردیف ۱۰ کشور اول دنیا شمرده شود. این حوزه طبیعتاً صنعت گردشگری و خدمات وابسته به این صنعت در ایران است.

نایب رئیس اتاق ایران  حوزه‌های کشاورزی و صنایع غذایی را نیز حوزه‌های مستعد سرمایه‌گذاری مشترک توصیف کرد.

 پدرام سلطانی یکی از مهم‌ترین حوزه‌های مستعد سرمایه‌گذاری در ایران را حوزه منابع انسانی دانست و گفت: بیش از نیمی از جمعیت ایران زیر ۳۰ سال سن دارند و بخش قابل‌توجهی از این جوانان دارای تحصیلات عالیه هستند و ایران از این بابت در منطقه رتبه ممتازی دارد. از حیث رتبه و نسبت مهندسین به جمعیت، ایران رتبه اول منطقه را دارد. حتی در مقایسه با روسیه و امریکا این رتبه برتر است. جمعیت فراوان و علاقه‌مند و آشنا به تکنولوژی ایران فرصت مناسبی در ایران برای سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند.

وی اضافه کرد در کنار فرصت‌ها ما به‌عنوان ملت با تهدیدهایی روبرو هستیم. اولین تهدید منابع آب است. ما باید با ورود تکنولوژی در سال‌های آینده بتوانیم جلوی این تهدید را بگیریم و مصرف آب را در کشور در حوزه کشاورزی کاهش و بازیافت آب را افزایش دهیم.

سلطانی گفت: اگرچه کمبود آب تهدیدی برای ایران است ولی برای کشورهای دارنده تکنولوژی در این حوزه فرصتی برای سرمایه‌گذاری است. برای همین از طرف‌های اتریشی دعوت می‌کنیم در این زمینه همکاری کنند و با فناوری خود به کمک ایران بیایند.

ایران شریک مطمئن اتریش

کریستف لایتل، رئیس اتاق فدرال اقتصادی اتریش نیز طی سخنانی در سمینار مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اتاق اقتصادی فدرال اتریش گفت: حجم روابط تجاری ایران و اتریش در حدود ۴۰۰ میلیون یورو است که از همکاری خوب دو کشور حکایت دارد اما اعتقاد دارم که این میزان قابلیت افزایش دارد.

لایتل با اشاره شرایط مناسب ایجاد شده بعد از برجام تصریح کرد: اتاق اقتصادی اتریش روابط مناسب و قابل اتکایی با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران داشته و همواره برای تعمیق روابط دو کشور تلاش کرده است؛ هر چند مشکلاتی در این راه وجود دارد که اتاق اتریش تلاش خواهد کرد مسیر خوب و مطمئنی برای ارتقای سطح همکاری ها بوجود آید.

وی با اشاره به حضورش در فروم اقتصادی بین‌المللی تصریح کرد: رویکرد اتاق اتریش همواره معرفی ایران به عنوان یک شریک مناسب و معقول در روابط اقتصادی است؛ آنچنان که این کشور برای اتریش چنین بوده است.

رئیس اتاق اتریش با اشاره به تمایل کشورش برای افزایش همکاری‌های اقتصادی با ایران گفت: اقتصاد یک مسیر ویژه است و نباید با سیاست ادغام شود چرا که در همکاری با ایران دو طرف باید منافع یکدیگر را مد نظر داشته باشند.

لایتل همچنین با اشاره به  ضرورت همکاری دو کشور در مواقع بحرانی همچون بلایای طبیعی افزود: اتاق اتریش ضمن همدردی با سازمان هلال احمر ایران به نمایندگی از مردم ایران، همواره در تلاش است نقش موثری در جبران خسارات ناشی از بلایایی طبیعی ایفا کند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاه‌بیت مأموریت‌های پلیس/ ممنوعیت‌های جدید یک حوزه جنجالی/ اولین انتصاب در سازمان تازه تأسیس

«مصوبّه‌ای برای کنترل نوسانات بازار ارز»، «اولین انتصاب در سازمان تازه تأسیس»، «شاه‌بیت مأموریت‌های پلیس»، «جزئیاتی از تعاملات خارجی ایران در حوزه نفت و گاز»، «دومین دور رایزنی‌های سیاسی ایران و یک کشور آسیایی» و «ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های جدید در یک حوزه جنجالی» از مهم‌ترین اخبار منتشر شده در شامگاه ۱۹ اردیبهشت بود.

به گزارش ایسنا، شامگاه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خبرنگاران ایسنا به تهیه اخباری در حوزه‌های مختلف پرداختند که در ادامه به مرور گزیده‌ای از آنها می‌پردازیم:

مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز تمدید شد

سیاسی-  در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی که به ریاست سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور برگزار شد، اعضای این شورا با تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز موافقت کردند. موافقت با تمدید تبصره مصوبه قانونی تأمین مالی منابع مربوط به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان از محل واگذاری سهام دولت در شرکت توسعه نیشکر از دیگر مصوبات این جلسه بود.

وعده کاندیداهای مرحله دوم یک جریان سیاسی درباره ساختار و مدیریت مجلس آینده

سیاسی- کاندیداهای مرحله دوم ائتلاف انتخاباتی امناء (ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی) در اطلاعیه‌ای اعلام کردند که در صورت ورود به مجلس تلاش خواهند کرد تا شعار تغییر به نفع مردم را جامه عمل بپوشانند و برای اصلاح وضعیت اقتصادی و فرهنگی، تمام تلاش خود را به کار گیرند.

سرپرست سازمان ملی سنجش منصوب شد

دانشگاه- عبدالرسول پورعباس طی حکمی از سوی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور به عنوان سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور منصوب شد.

برنامه وزارت علوم برای طرح امریه دکتری استعدادهای درخشان

دانشگاه- محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آئین تجلیل از برگزیدگان دوره‌های بیست و هفتمین و بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد، از طرح امریه دکتری برای استعدادها خبر داد و اظهار کرد: در این طرح پژوهش‌های دکتری استعدادهای درخشان برای نیروهای مسلح به عنوان خدمت سربازی لحاظ می‌شود.

جزئیاتی از همکاری ایران و روسیه در حوزه نفت و گاز

اقتصادی- محمدصادق جوکار رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی در حاشیه بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشستی خبری درباره جزئیات تفاهم‌نامه و همکاری ایران با روسیه در حوزه نفت و گاز، با تاکید بر اینکه قرار است روی دو موضوع همکاری صورت بگیرد، اظهار کرد: روس‌ها به دنبال بدست آوردن فناوری و تجارب ایران در حوزه حمل و نقل هستند و ایران نیز به دنبال دیجیتال کردن شبکه خطوط گاز است که روی این دو موضوع در حال کار هستیم. روسیه به دنبال بهره‌گیری از تجارب ایران در صنعت گاز است. همچنین در بخش‌های پتروشیمی نیز مذاکراتی برای تبادل تجربه صورت گرفته است.

تولید روزانه بنزین پالایشگاه آبادان به ۱۷ میلیون لیتر رسید

اقتصادی- حکیم قیم مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در حاشیه بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشستی خبری اعلام کرد: در حوزه تولید بنزین تلاش کردیم با افزایش ۴ میلیون لیتری تولید در سال ۱۴۰۲ و با طرح‌های ابتکاری در سال ۱۴۰۳، ۲ میلیون لیتر دیگر به تولید بنزین خود اضافه کنیم و تولید روزانه بنزین را به ۱۷ میلیون لیتر برسانیم.

افزایش ۱۴ درصدی صادرات صنایع غذایی ایران

اقتصادی- ابوالحسن خلیلی رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به آمار و ارقام موجود، میزان صادرات بخش صنایع غذایی در سال ۱۴۰۲ را یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ که برابر با یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار بوده، حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است؛ همچنین صادرات صنایع غذایی جهان در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۷۰۰ میلیارد دلار اعلام شده و نسبت صادرات صنایع غذایی ایران در این سال در مقایسه با صادرات صنایع غذایی در جهان، ۰.۳ درصد بوده است.

دومین دور رایزنی‌های ایران و تاجیکستان در تهران

جهان- دومین دور رایزنی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان به ریاست مشترک علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فرخ شریف زاده معاون وزیر امورخارجه تاجیکستان در تهران برگزار شد؛ در این نشست باقری با اشاره به اهمیت و اولویت سیاست همسایگی در روابط خارجی ایران، تقویت همکاری‌ با کشور هم‌کیش هم‌زبان، تاجیکستان را از مصادیق مهم اجرای سیاست همسایگی دانست.

وی همچنین با اشاره به تهدیدات امنیتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، تاکید کرد: ایجاد ناامنی  و حمایت از جریان‌های افراطی و تروریستی در منطقه یک واقعیت است که با حمایت‌های آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای اروپایی شکل گرفته است.

تاکید پوتین بر تاثیرگذاری اوراسیا در مواجهه با تحریم‌ها

جهان- ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در نشست اتحادیه اقتصادی اوراسیا که در مسکو برگزار شد با بیان اینکه «برداشتن موانع باعث افزایش آزادی جا به جایی کالاها در این اتحادیه شده است»، اظهار کرد: اتحادیه اوراسیا تاثیر خود را در مواجهه با چالش‌های جدید ازجمله سیاست‌های تحریمی برخی از کشورها و از بین رفتن بسیاری از ستون‌های اساسی دادوستد بین‌المللی نشان داده است؛ همچنین اتحادیه اقتصادی اوراسیا تلاش‌های مضاعفی در راستای تقویت استقلال فناورانه کشورهای عضو و ترویج همکاری‌های صنعتی انجام می‌دهد.

انرژی هسته‌ای اقتدار آفرین و ثروت ساز است

استان‌ها- محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس بین‌المللی ‌علوم و فنون هسته‌ای که در هتل عباسی اصفهان برگزار شد،  محور اساسی پرچمداری برای پیشوایی را فناوری‌های قدرت ساز و ثروت ساز مانند انرژی هسته‌ای دانست و اظهار کرد: این گونه فناوری‌هایی است که آقایی و سروری می‌آورد. ذخایر زیرزمینی در یک دوره‌ای، در عصر گذشته می‌توانستند قدرت ساز باشد، اما امروز قدرت در این عناصر تعریف شده و برای دستیابی به آن‌ها از تمام ابزارها استفاده می‌شود.

ابلاغ دستورالعملی برای جلوگیری از حاشیه‌های غیرمتعارف فوتبال

ورزشی- مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در نامه ای به روسای کمیته های انضباطی، اخلاق و استیناف دستورالعمل پیشنهادی سازمان لیگ کشور درباره جلوگیری از حاشیه های غیرمتعارف را ابلاغ کرد. در این نامه آمده است: صدور اعلامیه، بیانیه، اطلاعیه و مصاحبه‌های غیرفنی و خارج از حوزه مسئولیت مقامات و ارکان رسمی باشگاه‌ها و اشخاص مرتبط با آنان در کلیه لیگ‌های کشور، قبل از مسابقه، حین مسابقه، پس از مسابقه، داخل یا خارج ورزشگاه که برخلاف مقررات جاری صورت پذیرد، تخلف محسوب می‌شود.

درخواست رئیس پلیس پایتخت از ماموران طرح نور/ سعه صدر داشته باشید

اجتماعی- سردار عباسعلی محمدیان رئیس پلیس پایتخت در جلسه هدایت سیاسی که با حضور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا و جمعی از فرماندهان و کارکنان ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد، طرح نور را شاه‌بیت ماموریت‌های پلیس توصیف کرد و به ماموران و کارکنان حاضر در این طرح توصیه کرد که سعه صدر خود را بالا برده و تلاش کنند که بهتر از قبل ماموریت خود را به انجام برسانند.

بازداشت کلاهبرداری که مدعی نفوذ در سفارت‌خانه‌ها بود

اجتماعی- سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت از بازداشت فردی که با شگرد اخذ ویزای کشورهای اروپایی اقدام به کلاهبرداری میلیاردی کرده بود، خبر داد و گفت: به دنبال وقوع کلاهبرداری‌های سریالی از شهروندان تحت عنوان اخذ ویزای کشورهای اروپایی رسیدگی به پرونده در دستورکار تیمی از کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. تحقیقات ابتدایی حاکی از آن بود که یک مرد جوان اهل کشور افغانستان با چرب زبانی و ادعای نفوذ در سفارتخانه‌ها از شهروندان در تهران، مشهد و کرج مبلغ ۲۲ میلیارد ریال پول دریافت کرده و متواری شده است. در نهایت نیز با پیگیری سرنخ‌های موجودُ مخفیگاه فرد موردنظر در خیابان پاسداران تهران شناسایی شد و او طی یک عملیات پلیسی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل گردید.

پایان اشغالگری، تنها راه برقراری صلح و امنیت در منطقه است

فرهنگ و هنر- حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در دومین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی عراق که با حضور علما و اندیشمندان کشورهای اسلامی برگزار شد، پایان دادن به اشغالگری رژیم صهیونیستی و اقدامات ظالمانه این رژیم علیه ملت فلسطین را تنها راه برقراری صلح و امنیت در منطقه دانست و بر ضرورت تلاش علما برای متحد کردن امت اسلامی به منظور مقابله با دشمن صهیونیستی در یک صف واحد تأکید کرد.

ویژه برنامه‌های تلویزیون در دهه کرامت اعلام شد

فرهنگ و هنر-  همزمان با آغاز دهه کرامت شبکه‌های سیما ویژه برنامه‌هایی را به‌مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و ولادت امام رضا(ع) آماده پخش کرده‌اند و تلویزیون در دهه کرامت از جمعه، ۲۱ اردیبهشت تا دوشنبه، ۳۱ اردیبهشت با برقراری ارتباط زنده با آستان ملکوتی امام رضا(ع)، پخش مستند، میان برنامه‌های مناسبتی با دهه کرامت و پوشش و پخش مجالس مولودی خوانی برنامه هایش را روی آنتن می برد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شاه‌بیت مأموریت‌های پلیس/ ممنوعیت‌های جدید یک حوزه جنجالی/ اولین انتصاب در سازمان تازه تأسیس
  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری