Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: سفیر جمهوری اسلامی ایران در تفلیس با وزیر کشاورزی گرجستان دیدار و در خصوص راه‌های تقویت ارتباط بخش کشاورزی دو کشور تبادل نظر کرد.

به گزارش ایلنا، در این ملاقات، لوان داویتاشویلی، وزیر کشاورزی گرجستان ضمن ابراز خرسندی از حضور سیدجواد قوام شهیدی، سفیر ایران در وزارت کشاورزی گرجستان، حسن روابط دو جانبه را مورد توجه قرار داد و از امضا یادداشت تفاهم همکاری دو کشور در زمینه قرنطینه گیاهی در جریان سفر نخست‌وزیر گرجستان به تهران و حمایت‌های دولت جمهوری اسلامی ایران از تقویت ارتباط میان بخش کشاورزی دو کشور استقبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او همچنین فعالیت بخش خصوصی ایران در گرجستان جهت تولید محصولات کشاورزی را بسیار خوب توصیف کرد و از آمادگی گرجستان برای بهره‌برداری از ظرفیت بالای شرکت‌ها و متخصصین ایرانی خبر داد. 

وزیر کشاورزی گرجستان همچنین با برشمردن حوزه‌های متنوع همکاری دو کشور از قبیل زیربناهای تولیدی، ایجاد مزارع مدرن، کنترل دامی، تولید عسل، میوه‌ها و سایر محصولات موردنیاز و  تاسیس کشتارگاه، اهمیت دسترسی آسان به بازار ایران را مورد توجه قرار داد. 

سیدجواد قوام شهیدی در اظهارات خود زمینه همکاری دو کشور در کشاورزی و فرآورده‌های غذایی را بسیار مناسب توصیف و در خصوص برنامه خود برای ارتقاء همکاری دو کشور بر رفع موانع بانکی پیش‌روی ایرانیان به عنوان پیش نیاز هر گونه رونق فعالیت اقتصادی تاکید کرد. 

با توجه به ظرفیت‌های علمی و کاربردی ایران و گرجستان و نیازهای متقابل، سفیر جمهوری اسلامی ایران در این ملاقات پیشنهاد کرد یک مرکز مشترک تحقیقات علمی و کاربردی کشاورزی و فرآورده‌های غذایی تاسیس شود تا در قالب همکاری متخصصین دو کشور بتوان از توان و تجربه در زمینه موردنظر بهره‌برداری شود. 

او همچنین مشارکت در مدیریت طرح‌های کشاورزی و همکاری‌های دانشگاهی به ویژه ظرفیت برجسته ایران در نانو کشاورزی و تحقیقات مرتبط با آن را از سایر زمینه‌های همکاری دو کشور برشمرد. 

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی در دیدار وزیر علوم زیمبابوه، ظرفیت‌های انسانی و منابع طبیعی را دو فرصت ویژه زیمبابوه برای همکاری با ایران اشاره کرد و گفت: زیمبابوه، کشوری بسیار غنی با جاذبه های طبیعی و منابع سرشار است که روابط بسیار خوب سیاسی بین دو کشور برقرار است. مواضع انسان دوستانه این کشور نسبت به مردم مظلوم فلسطین و مواضع حمایتگرانه مردم زیمبابوه و واکنش نسبت به ظلم رژیم صهیونیستی، ستودنی است و امیدوارم کشورهای دنیا به دور از ظلم در سایه صلح و آرامش زندگی کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به تاکیدات ریاست جمهوری اسلامی ایران و عزم جدی برای توسعه همکاری ها در حوزه های علمی و فناورانه آمادگی کامل داریم تا با کشورهای مختلف به ویژه کشورهای آفریقایی، همکاری‌های اقتصادی، دانشی و فناورانه خود را گسترش دهیم. زیمبابوه به عنوان یکی از اصلی ترین مخاطبان برنامه همکاری های علمی و فناورانه ایران، دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی برای همکاری در حوزه‌های گوناگون فناوری‌های پیشرفته و برنامه‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است.

معاون علمی رییس‌جمهور، توانمندی‌های ایران در حوزه هوافضا و توسعه فناوری‌های تجاری این حوزه را یکی از حوزه های همکاری ایران و زیمبابوه برشمرد وافزود: ایران با هدف رفع نیازهای متعدد وتلاش هایی که در تولید علم و محصولات فناورانه حوزه هوافضا داشته، توانسته است به دستاوردهای خوبی در این حوزه دست پیدا کند و آمادگی دارد محصولات این حوزه از پرنده های بدون سرنشین، پهپادهای هوشمند با کاربردهای مختلف از جمله کشاورزی، تحقیقاتی و پایش و ... با زیمبابوه همکاری فناورانه داشته باشد.

دهقانی در ادامه اظهار کرد: با توجه به این‌که ایران و زیمبابوه از منابع بسیار ارزشمند ملی، منابع طبیعی و زیرزمینی، کشاورزی و معدن برخوردارند، می‌توانیم همکاری‌های فناورانه متنوعی را در این حوزه همچون پایش منابع طبیعی، جنگل ها، مراتع، معادن، ارزیابی هوشمند محصولات، کاشت، کوددهی و برداشت هوشمند با زیمباوه تحقق بخشیم. در این موضوع از حیث تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری کاملا غنی هستیم و آمادگی داریم این فناوری ها را به زیمبابوه انتقال داده یا شرکت هایی را ایجاد کنیم.

معاون علمی رییس‌جمهور با اشاره به این‌که بیش از ۹۰ درصد داروهای مصرفی کشور و بیش از ۷۰ درصد تجهیزات پزشکی مورد نیاز در داخل کشور و توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تامین و تولید می‌شود، ادامه داد: ایران به توانمندی تولید مجموعه ارزشمند و پیشرفته‌ای از تجهیزات و اقلام پیشرفته پزشکی تا انواع داروهای نوترکیب و پیشرفته دست یافته است و همچون سایر حوزه‌ها، آماده هستیم دستاوردهایمان را در قالب یک همکاری مشترک با زیمبابوه به این کشور ارائه کنیم.

وی با اشاره به آغاز همکاری ایران و زیمبابوه در عرصه همکاری‌های فناورانه سلامت گفت: در فاز نخست همکاری مقرر شد تا ایران در حوزه تامین ۱۰ قلم دارو و تجهیز پزشکی اولویت‌دار، ظرفیت‌های فناورانه و محصولات خود را در اختیار زیمبایوه قرار دهد و با اعلام این نیازها از سوی زیمبابوه، زمینه‌های لازم برای انتقال فناوری یا عرضه محصولات سلامت مورد نیاز زیمبابوه فراهم می‌شود. شکل‌گیری کمیته‌ای مشترک برای تعریف سرفصل‌های همکاری مشترک دو کشور، موضوع دیگری است که در این نشست مورد توافق قرار گرفت.

کد خبر 6100353

دیگر خبرها

  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • توجه به کشاورزی نیاز امروز کشور است
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند